Svar: Uppföljare till TALGBOLLSDÖDEN:

Jag tror att du måste söka hjälp för det här.

Om du akut drabbas av FÅGELMATSDÖDEN så ringer du 112. Föreslagsvis innan du är död.

Annars rekommenderar jag beteendeterapi. 

Dock: Om du tillhör de människor som hänger upp halva kokosnötter till fåglarna – sluta genast med det! Forskning har visat att 50% av de som får kokosnötter i huvudet får svåra hjärnskador, 50% dör*. Visserligen handlar det i fågelmatningshänseende i allmänhet om halva kokosnötter (om du inte vintermatar kondorer eller flygödlor – de sista är dock INTE fåglar!) – men med tanke på statistiken så bör du nog vara mer försiktig än att bara sätta på en cykelhjälm!

Tant Trut

*den prisbelönta forskningen om “injuries due to falling coconuts” – referenser är väldigt viktigt vid påstående om forskning!! – hittas t ex här

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/6502774

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11167595?ordinalpos=1&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_DiscoveryPanel.Pubmed_Discovery_RA&linkpos=1&log$=relatedarticles&logdbfrom=pubmed

[vid något tillfälle lovar jag att återkomma om andra ruskiga åkommor, jag planerar t ex en summering av foskningen kring bastkjolsdöden]